T: 0592-412562 | E: info@snijdersinterieur.nl

PVC vloeren in Smilde

PVC vloeren zijn in.  Ze zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Welk motief je ook kiest, de grote voordelen van de PVC vloer krijg je er gratis bij: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hoge slijtvastheid en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. In onze collectie voeren wij de beste merken onder de PVC vloeren:  MFlor en Forbo, deze 2 merken blinken in alle testen uit als de beste. Wij als Snijder's interieur beschikken over de juiste ervaring om dit prachtige product op vakkundige wijzen bij u te installeren. PVC vloeren zijn er in 2 varianten de gelijmde en de klikversie. 

Nieuw: de collectie PVC click vloer van COREtec. De vloer overgewaaid uit Amerika nu bij ons te zien. De voordelen van deze pcv vloer zijn enorm.
Hij kan over alle bestaande vloeren worden gelegd ,beton-hout of plavuis,met zijn speciale kurk laag aan de onderzijde egaliseerd deze vloer perfect en is ook nog eens
geluiddempend. Graag laten wij u al onze PVC vloeren zien en maken desnoods een vrijblijvende prijsopgave.

Wij zijn aangesloten bij de grote Colors@Home formule  en hebben altijd voor u een passende PVC vloer tegen een aantrekkelijke prijs.
colors

 

               coreteccortec auth

                                                      mflorforbo

 

 

Openingstijden

ma.  gesloten        
di. wo. en vrij.  9.30. uur. - 17.30. uur.         
do.  9.30. uur. - 20.00. uur.
za.  9.30. uur. - 17.00. uur.

  

 

Contactgegevens

Snijder's Interieur

Hoofdweg 87-88
9422 AL Smilde | Drenthe
T: 0592-412562 | 
E: info@snijdersinterieur.nl
btwnr. NL805154589B01