T: 0592-412562 | E: info@snijdersinterieur.nl

Disclaimer

Disclaimer en privacybeleid

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie, die op de website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Snijder's Interieur.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, prijzen, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder einige ( impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten alle aanschrakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aanschrakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die doormiddel van onze website verkregen is.

Openingstijden

ma.  gesloten        
di. wo. en vrij.  9.30. uur. - 17.30. uur.         
do.  9.30. uur. - 20.00. uur.
za.  9.30. uur. - 17.00. uur.

  

 

Contactgegevens

Snijder's Interieur

Hoofdweg 87-88
9422 AL Smilde | Drenthe
T: 0592-412562 | 
E: info@snijdersinterieur.nl
btwnr. NL805154589B01